Jouw verhaal raakt

Marketingcommunicatie

Jouw verhaal raakt

Wát je doet, waaróm je het doet, wat je wilt vertellen of wat je aan de man wilt brengen,  Pricker Producties neemt het mee in een overzichtelijk plan. Inleving in jouw verhaal, in je organisatie en in je doelgroepen zijn daarbij onontbeerlijk voor succes.

Hiervoor bezoek ik je graag op je werkplek. Dat kan achter een bureau zijn, buiten in de klei, achter het podium of langs de lijn.  Jouw verhaal zal op de goede toon het juiste publiek bereiken. 

Pricker Producties schrijft, maakt lay-outs, organiseert evenementen, fotografeert, filmt en verzorgt de opzet en content voor websites, nieuwsbrieven en sociale media. Voor specialistisch werk schakel ik desgewenst de professionals uit mijn netwerk voor je in.

>> Jouw verhaal, het plan, lijnen uitzetten, paden bepalen, de creatie, onderscheiden, klimmen en bouwen, de wereld in,  interactie, oogsten.

Foto's: Marco Overdiep

 

Keer op keer weet Afke publiek te enthousiasmeren én in het rode pluche te krijgen. Met haar warme persoonlijkheid en betrokken houding werkt ze resultaatgericht op een creatieve manier. Altijd een feest om met deze vakvrouw te werken!

Lotte Pen, componist en saxofonist

Meer projecten