Jouw drijfveer, haar drijfveer

Over Pricker Producties

Jouw drijfveer, haar drijfveer

Achter Pricker Producties staat Afke Pricker. Met haar jarenlange ervaring op tal van gebieden in communicatie en voor diverse opdrachtgevers brengt zij met flair, fijngevoeligheid en creativiteit een heldere boodschap over. Met jouw verhaal weet zij op bevlogen wijze je publiek te raken. Jouw drijfveer wordt haar drijfveer. 

Bij Joop van den Ende Producties was zij persvoorlichter in de tijd van de start van commerciële televisie (TV10). Een roerige tijd in medialand en in de politiek.
Bij het reclamebureau PPGH/JWT was zij betrokken bij media brede reclamecampagnes. 

Huidige aandachtsgebieden

Cultuur

Voor het theatergezelschap Toneelschap Beumer & Drost verzorgde Afke voor 18 theaterproducties de marketingcommunicatie.  Ook voor andere culturele gezelschappen en artiesten stelt zij publiciteitsplannen op en werkte deze praktisch uit. Afke is voorzitter van Stichting Makerij Pen (kunstenaar Lotte Pen) en van stichting  Delta Piano Trio (Vera Kooper, Gerard Spronk en Irene Enzlin).

Zorg, sport en maatschappij

Pricker Producties werkt voor organisaties die zich gedreven inzetten voor mensen die vanwege een beperking levensbehoeften hebben die afwijken van de meeste mensen. Bijvoorbeeld voor het Bio Vakantieoord (het vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind,) Bij Tjoonk, (een leer- en werkboerderij), de Daniël de Brouwerschool (speciaal onderwijs). Tevens ontwikkelt Afke PR-campagnes voor Huisartsen Hoge HondFysiodé (fysiotherapiepraktijk) en Pickwick Players (rugbyclub). 

Afke is getrouwd, heeft 5 kinderen en woont in Deventer.

Foto's: Marco Overdiep
Foto Afke: Viorica Cernica | Houdbaar

Meer projecten