Jouw drijfveer, haar drijfveer

Over Pricker Producties

Jouw drijfveer, haar drijfveer

Achter Pricker Producties staat Afke Pricker. Met haar jarenlange ervaring op tal van gebieden in communicatie en voor diverse opdrachtgevers in zowel de profit als non-profit sector, brengt zij met flair, fijngevoeligheid en creativiteit een heldere boodschap over. Met jouw verhaal weet zij op bevlogen wijze je publiek te raken. Jouw drijfveer wordt haar drijfveer. 

Bij Joop van den Ende Producties was zij persvoorlichter in de tijd van de start van commerciële televisie (TV10). Een roerige tijd in medialand en in de politiek. Bij het reclamebureau PPGH/JWT was zij betrokken bij media brede reclamecampagnes. 

Aandachtsgebieden non profit

Cultuur

Voor diverse  culturele gezelschappen en artiesten stelt Afke publiciteitsplannen op en werkte deze praktisch uit.  Sinds 2019 is Afke verantwoordelijk voor PR- en marketing voor  Stichting Benjamnin Britten Orkesten (Britten Jeugd Strijkorkest). Ze is voorzitter van Stichting Makerij Pen (kunstenaar Lotte Pen), voorzitter van stichting  Delta Piano Trio (Vera Kooper, Gerard Spronk en Irene Enzlin) en bestuurslid van TamTam Objectentheater. Voor het theatergezelschap Toneelschap Beumer & Drost verzorgde Afke voor 18 theaterproducties tussen 2013 en 2000 de marketingcommunicatie.

Zorg, sport en maatschappij

Pricker Producties werkt voor organisaties die zich gedreven inzetten voor mensen die vanwege een beperking levensbehoeften hebben die afwijken van de meeste mensen. Bijvoorbeeld van 2017-2019 voor het Bio Vakantieoord (het vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind) en  Bij Tjoonk, (een leer- en werkboerderij). Tevens ontwikkelt Afke PR-campagnes voor Huisartsen Hoge HondFysiodé (fysiotherapiepraktijk) en Pickwick Players (rugbyclub). Sinds 2013 is zij voorzitter van de medezeggenschapsraad van de Daniël de Brouwerschool in Wilp (een school voor zeer moeilijk lerende kinderen).

Afke is getrouwd, heeft 5 kinderen en woont in Deventer.

Foto's: Marco Overdiep
Foto Afke: Viorica Cernica | Houdbaar

Meer projecten