Rugby Nederland U18 op weg naar EK'23

Ondersteuning

Pricker Producties ondersteunt als een van de shirtsponsoren 'The Unbreakable Pack'; het Oranje team U18 van Rugby Nederland. In september 2023 vindt het EK Rugby plaats.

Om de weg naar dit EK optimaal te faciliteren, organiseert de stichting EK Rugby NL activiteiten waarmee sponsormiddelen worden gerealiseerd zodat het jong oranje team (U18) zijn droom kan realiseren: het winnen van het EK! Anders dan andere jonge sporttalenten moeten rugbyers namelijk hun trainingskampen zelf bekostigen.

Fotograaf Anita Amelink volgt het team op de voet en verzorgt  prachtige beelden van de jongens tijdens hun trainingskampen en wedstrijden. 

 


Foto hierboven: Beeld van het trainingskamp bij de 'Oversteek' (brug) in Nijmegen eind oktober 2022. De jongens weten nu dat de trainingsselectie groot is om een uiteindelijke selectie van 26 man op te leveren die optimaal getraind is. Het presteren op het EK gebeurt met 46 spelers, ondanks dat er uiteindelijk maar 26 op het veld staan. Zonder de gehele selectie was dat niet mogelijk.  Een soort vergelijk met de soldaten die zich in de aanval in 1944 opofferden om de rest te kunnen laten slagen  in hun missie. De training bij Nyma Outdoor was fysiek zeer intensief.  Daarnaast ligt de focus in training vooral op de persoonlijke ontwikkeling. 
 

 

Fotografie: Anita Amelink (Instagram @Anita_Amelink)
Team: LinkedIn: EK Rugby 2023 U18. Instagram: rugby_nederland_u18

Foto: Lex de Prieëlle (Instagram @l_deprieelle)