Jonge meesters

Tips & Tricks Cultuurmarketing

Bij het cultuurprogramma Jonge Meesters Wilp was ik gedurende de eerste twee seizoenen betrokken bij de PR & Marketing. Een podium voor jong talent in de klassieke muziek in een prachtig kerkje in Wilp.

Daarnaast ontwikkelde ik het educatieprogramma Tips & Tricks in de cultuurmarketing en gaf samen met saxofonist Lotte Pen workshops aan groepen startende musici. Hoe maak ik mijzelf bekend bij programmeurs en publiek? Wat is daarvoor nodig? Boeiende lessen waar de deelnemers profijt van ondervonden. Onder andere interviewde ik in dit kader het 'rolmodel' mezzosopraan Karin Strobos. Het artikel lees je hier

Goed verhaal, professioneel en to-the-point. Afke is open en denkt mee. Ze heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van PR en marketing. Haar informatie was concreet, helder en interessant. Iemand met verstand van zaken; hier komen  we verder mee.

Jonge Meesters 2016/2017

 

“De redactie van ons glossy magazine Bio Vision is door Pricker Producties op smaakvolle, integere wijze verzorgd. Haar interviews, beeld en verhalen raken je en nodigen uit tot het lezen van meer.” 

Bio Gala Comité

Contact