Campagne Britten Zomertour '20

Jong muziektalent geeft openluchtconcerten op landgoederen.

PROJECT - Na een fietstocht door idyllische landerijen, genieten van een concert op een historisch landgoed.

 

Nu de jaarlijkse tournee naar het buitenland even niet mogelijk is, tourt het Britten Jeugd Strijkorkest uit Zwolle van 9 t/m 11 juli '20 in Oost Nederland.  Het jonge muziektalent geeft o.l.v. dirigent Loes Visser openluchtconcerten op Landgoed Windesheim, Landgoed Singraven en in het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Pricker Producties ontwikkelde een campagne voor de Britten Zomertour '20 om publiek te werven. 

Hiervoor werden o.a. ingezet: een 2-signs-ronde in Zwolle, flyers (ook huis-aan-huis), posters, sociale media, nieuwsbrieven, digitale flyers (naar relaties) en diverse persberichten. Voor het hoofdbeeld van de campagne kozen we de krachtige foto van de dirigent Loes Visser, een bekende persoonlijkheid in Zwolle, bij de conservatoria - en in de wereld der klassieke muziek. De foto van het strijkorkest namen we op in de flyer. Twee winnaars van het onlangs gehouden Brittten Vioolconcours '20 (dat veel publiciteit kreeg) zullen soleren, net als de jonge mezzosopraan Roza Herwig (oud-Brittener).

Publiek wordt aanbevolen het concert te combineren met een prachtige fietstocht er naar toe - en de kans aan te grijpen de speciaal opengestelde tuinen op de landgoederen te bezichtigen. Een wijntje en een hapje erbij? Een romantische middag of avond in de openlucht!

Voorbeeld van de publicaties: Peperbus. Tubantia.
Kaarten en info: Britten Jeugd Strijkorkest

Foto Loes Visser: Dana van Leeuwen

Foto Britten Jeugd Strijkorkest: Marco Slot Photo