Bio Vakantieoord | Mud Masters

Met team Charo & Djavi door de modder

Charo (13) en Djavi (11)  uit Leeuwarden gingen letterlijk door de modder om aandacht te vragen voor het Bio Vakantieoord. Samen met een team vrijwilligers legden zij een 3 km avontuurlijk parcours af bij de obstacle run van Mud Masters.  Beide kinderen zijn verstandelijk en lichamelijk beperkt door een zeldzame stofwisselingsziekte. 

Deze actie, waaraan we in de eerste plaats veel lol beleefden, bracht aanzienlijke publiciteit op voor het vakantiepark voor meervoudig gehandicapte kinderen.

Moeder Cisca van Sloten doet vaker met partner Eddy en haar kinderen mee aan spectaculaire buitensport-evenementen, zoals triatlons en air runs. “Sporten in de buitenlucht geeft mij en mijn kinderen veel energie en we worden er blij van. Ik wil andere ouders met gehandicapte kinderen laten zien dat er zo veel mogelijk is om actief bezig te zijn met je kind. Je stapt zelf even uit je dagelijkse zorgen en je kinderen laat je nieuwe uitdagingen aangaan. Hun wereld wordt daarmee groter. Bovendien zijn ze lekker in de buitenlucht en maken verschillende situaties mee die ook bijdragen aan hun sociale ontwikkeling. Door in mogelijkheden te denken hebben we al heel wat grenzen verlegd.”

Team Charo & Djavi